началокредитилизингконтакти

 

жилищен кредит 

потребителски кредит

ипотечни кредити

фирмени кредити

рефинансиране на стари кредити

репо сделки - кредит гарантитан с ценни кнога или акции

офшорна фирма, офшорно банкиране


  ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯТ КРЕДИТ И
НАТИСНЕТЕ ВЪРХУ БУТОНА ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ
    кандидатствай за кредит

МОЛЯ ИЗПОЛЗВАЙТЕ  ГОТОВИЯ ФОРМУЛЯР


 натиснете тукпари, лихваКАК ДА ПОЛУЧА ИЗГОДЕН ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ

Потребителските кредити са един от най-динамичните банкови продукти. За да получите максимално изгоден потребителски кредит, е необходимо да докажете, че   имате висок и постоянен доход. Банките отпускат до 10 000 лв. кредит   без поръчител и от 15 до 30 000 лв. с поръчител. Важно условие е да   сте осигуряван редовно и да имате непрекъснат трудов стаж 6 месеца.

  Лихвата по кредита и срокът за погасяване се договарят за всеки случай   индивидуално и зависят от размера на дохода Ви. Най-често е 14 - 17 %.
  Кредитът се обезпечава със запис на заповед, поръчител или превод на   работната заплата.

  Когато получите кредит и се издължите на банката, без пропускане на   вноски и закъснения, Вие се превръщате в специален клиент с висок   кредитен рейтинг. Получаването на следващ кредит става изключително   лесно и с много малко формалности.съвети, консултант ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Никога не се доверявайте напълно на видяното или чутото по телевизията или радиото. Всяка агресивна реклама цели да заблуди потенциалния клиент. Никоя уважаваща себе си финансова институция не раздава пари само срещу един подпис или една усмивка.

  Винаги четете написаното с малки букви изключително внимателно.   Когато подписвате договор за кредит или запис на заповед и не   разбирате значението на някоя дума или фраза, попитайте банковия   служител или юриста какво точно означава това, което е написано.

 
       

Copyright © Komatex Group LTD         designed by Templatesbox                                               Начало | За нас | Лизинг | Контакти